Home / Costinestiul La TV / FRISSCO A ÎNCINS PLAJA OBELISCULUI

FRISSCO A ÎNCINS PLAJA OBELISCULUI

În ediţia din 9 iulie a emisiunii “Costineşti Live 2013”, Frissco a delectat telespectatorii dar şi publicul de pe plajă cu cele mai noi single-uri, “Love On The Black Sea”, “Aiurea în tramvai” şi “Destination Unknown”.

Împreună cu grupul de dansatorii, artistul a creat o atmosferă dinamică pe ritmurile muzicii sale, exact pe plaja Obelisc din staţiune. Despre competiţiile sportive care se organizează zilnic la Costineşti, pe cea mai generoasă bază de agrement care este plaja, au fost primite amănunte de la Ivana Iancu care ştia cele mai multe date despre finala de volei de pe plajă.

Parfumul gastronomic a fost adus de o reţetă prezentată de bucătarul restaurantului din Costineşti, specializat în produse pescăreşti. Doru Vesa i-a făcut pe cei prezenţi să viseze cu ochii deschişi la un file de şalău cu orez chinezesc.

Parcă mai mult ca în alţi ani, Costineştiul îşi leagă numele de atmosfera de bună dispoziţie contagioasă pe care o emană cei tineri. Atraşi de condiţiile de aici, de spiritul deschis şi de buna primire a “sătenilor” metamorfozaţi în gazde turistice cu pretenţii, vizitatorii estivali descind în valuri succesive umane, atraşi de valurile mării. Se zice, la faţa locului, că în Costineşti există 65.000 de locuri de cazare şi mai aflăm că în ultimii zece ani s-au ridicat 400 de construcţii noi pentru turişti.

Vechiul sat de pescari de acum o jumătate de veac a evoluat spectaculos astfel încât complexul de cazare pentru studenţi nu mai este de mult singurul reper modern de la faţa locului.

Sunt condiţii pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Vechile clădiri s-au transformat în restaurante rustice cu mâncare şi muzică tradiţională. Pentru turiştii care vor să trăiască altfel decât la hotel, departe de agitaţia cluburilor există oferta vilelor sau pensiunilor cu grădină, multă verdeaţă, hamac, foişor sau terase. Pe lângă numeroasele locuri de cazare, pe Aleea Litoral, cunoscută drept „Strada foamei”, e atâta mâncare cât pentru 10.000 de persoane. Ofertele sunt foarte variate. Restaurante cu autoservire, fast-food-uri, pizzerii, restaurante şi terase selecte oferă tuturor celor care doresc produse culinare o varietate de reţete apetisante. Şi, ce este cel mai important, în Costineşti se poate mânca bine şi ieftin la orice oră din zi şi din noapte.

Petreceţi zilnic o oră cu noi, de luni până vineri de la 17.00! “Costineşti Live 2013” este pe TVH şi online pe tv-h.ro polul magnetic al divertismentului pe litoral.