Home / Costinestiul La TV / DANSATOARELE AU FĂCUT SENZAŢIE LA OBELISC!

DANSATOARELE AU FĂCUT SENZAŢIE LA OBELISC!

În ediţia din 10 iulie a emisiunii “Costineşti Live 2013”, Murtaza Nilghiun a interpretat live două melodii din repertoriul internaţional, “Şîmarîk ” şi “Stay”, iar 7 dansatoare au întreţinut o atmosferă ritmată pe terasa Max Beach situată lângă simbolul Costineştiului: Obeliscul.

Legând în continuare satisfacţiile papilelor gustative de valoarea estetică a fericirii, maestrul Marian Stamate de la “Vraja Mării” argumentează, încă o dată, cu tenacitatea harului său fapul că gastronomia este o artă. Face şi proba acestei afirmaţii oferind o reţetă uşoară de vară: pui mediteraneean, deşi la malul Mării Negre. Dacă vreţi să o încercaţi şi dumneavoastră aveţi nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, ardei gras, sos din pulpă de roşii, muguri de porumb, ceapă, vin, măsline şi ulei de măsline.

Nu departe de “furia” decibelilor amplificaţi de coloanele sonore ale discotecilor există un loc care parcă justifică vechea asociere grecească de cuvinte ana şi cronos adică în afara timpului. Dar locul respectiv nu este anacronic, cum ne-ar tenta dicţionarul să spunem repejor. Căci este vorba de varianta modernă a unei simbioze multimilenare dintre două personaje care împreună au traversat istoria: omul şi calul. Cu alte cuvinte, echipa TVH a poposit la Herghelia din Costineşti despre care a vorbit cu patimă Adrian Ghereben care a avut cuvinte minunate despre un armăsar superb, posesor al unui record impresionant şi al unui titlu de campion american care este mândria hergheliei. Există plăceri mai blânde şi pentru cei care nu cutează să urce în şea. De exempu, o tihnită plimbare cu trăsura prin Costineşti. Finalul ediţiei a oferit telespectatorilor TVH selecţiuni din primul concert la Costineşti susţinut de Alex Velea, cel care a reuşit împreună cu trupa de dansatori să-i pună pe jar pe turiştii adunaţi la Disco Ring.

Petreceţi zilnic o oră cu noi, de luni până vineri de la ora 17.00!

“Costineşti Live 2013”, este pe TVH şi online pe tv-h.ro polul magnetic al divertismentului pe litoral.