Home / Costinestiul La TV / CUM ACORDAŢI PRIMUL AJUTOR ÎN CAZ DE ÎNEC?

CUM ACORDAŢI PRIMUL AJUTOR ÎN CAZ DE ÎNEC?

În ediţia din 11 iulie a emisiunii “Costineşti Live 2013”, împreună cu Nicolae Coitu, şeful salvamarilor din staţiune şi colegii săi, “Căpitanul” şi “Calcanul” am arătat cum se acordă primul ajutor în caz de înec.

O surpriză a fost intervenţia în emisiune a colegei noastre, Teodora Drăgoi Pop, realizator al emisiunii “Doctor H”.

Totodată am constatat că în Costineşti există numeroase puncte de salvamar, iar în caz de accident pe mare sau pe uscat puteţi apela la serviciile lor, pentru că veţi fi pe mâini bune.

Cât priveşte registrul muzical, Nadia Chelariu a interpretat live două melodii dinamice, însoţită de cele 7 dansatoare care au încins atmosfera pe terasa Max Beach din faţa Obeliscului.

Ioana Bărbuliceanu a fost reporter ad-hoc şi a prezentat ştirile zilei din Costineşti. Un subiect de maxim interes a fost bursa camerelor de închiriat. Situaţia se prezintă astfel: în zona de sud, preţurile unei camere duble variază între 50 şi 150 de lei pe zi iar în nord între 70 şi 95 de lei. În zona centrală, unde aveţi acces la toate discotecile preţurile se situează între 80 şi 125 de lei pe zi.

Cât priveşte partea gastronomică recomandările echipei TVH merg către meniurile complete de prânz şi de seară, în restaurante sau autoserviri unde preţurile variază între 15 şi 20 de lei. Un bonus estival 2013 : din partea casei, prăjitura sau clătitele cu vişine sunt gratis.

În topul încrederii pentru servirea mesei se situează în aceste zile şi seri, Terasa 10 steaguri. Până când va fi detronată de altă locantă, terasa îşi expune, pe lăngă bogata paletă gastronomică şi un corp de cinci dansatoare care evoluează trăznet.

Finalul emisiunii a cuprins secvenţe de concert din show-ul susţinut la Costineşti, de Alex Velea care, împreună cu echipa de dansatori “au umplut de flăcări” latoul de la Disco Ring.

Abia aşteptăm să vă oferim noi veşti de la Costineşti.

Petreceţi zilnic o oră cu noi, de luni până vineri de la ora 17.00!

“Costineşti Live 2013”, este pe TVH şi online pe tv-h.ro polul magnetic al divertismentului pe litoral.