Home / Costinestiul La TV / AM DAT STARTUL DISTRACŢIEI LA COSTINEŞTI!

AM DAT STARTUL DISTRACŢIEI LA COSTINEŞTI!

În ediţia din 8 iulie a emisiunii “Costineşti Live 2013”, Diana Dagla a interpretat live două melodii antrenante, “Gigolo” şi “Let me try”, iar cele patru dansatoare au încins atmosfera pe terasa Max Beach din faţa Obeliscului.

Cristina şi Alina Buică din Costineşti, au adus ultimele noutăţi, pentru domnişoare şi doamne despre tendinţele verii în ceea ce priveşte întreţinerea unora dintre podoabele naturale: unghiile şi părul.

 

Punctele forte de atracţie ale staţiunii Costineşti au fost detaliate de reprezentanta primăriei, doamna Constanţa Ciocârlan, care nu a pierdut prilejul de a enumera câteva din motivele mereu valabile pentru o vacanţă de neuitat, la malul mării în exact această zonă.

Unul din eternele proverbe legate de gastronomie susţine că “fericirea trece şi prin stomac”. În sprijinul acestei afirmaţii îşi pune întreaga măiestrie, maestrul bucătar de la “Vraja Mării”, Marian Stamate care a prezentat, pentru telespectatorii TVH, o reţetă specială: wak cu muşchi de vită.

De decenii este cunoscut un sinonim pentru Costineşti: staţiunea tineretului. Şi în această vară atmosfera de aici trepidează de bună dispoziţie, de veselie şi prospeţime. Principalele atracţii rămân fetele, care mai de care mai apetisante şi o mare etern albastră de o curăţenie de invidiat. Petrecerile fac buclă. Încep ziua pe plajă, continuă noaptea toată în cluburi şi discoteci, pentru ca, la ivirea zorilor cei mai rezistenţi dintre participanţi şă apară din nou la marginea mării, pentru a fi părtaşi la răsăritul soarelui.

Echipele TVH nu au stat o clipă. Au fost pe mare şi pe uscat, pe terase şi în cluburi, în cele mai atractive puncte de distracţie, unde au cules, de la cei prezenţi, argumentele imbatabile pentru o vacanţă de vis la Costineşti.

Petreceţi zilnic o oră cu noi, de luni până vineri de la ora 17.00!

“Costineşti Live 2013”, este pe TVH şi online pe tv-h.ro polul magnetic al divertismentului pe litoral.